CATERING_

Wychodzimy z założenia, że każdy Klient jest wyjątkowy, dlatego przygotowujemy i wyceniamy każdą ofertę indywidualnie. Wyprawiamy urodziny, komunie, wernisaże, oraz wszelkiego rodzaju bankiety.
Poniżej przykładowe przekąski eventowe, które z dumą i smakiem oferujemy. Cena od 1 osoby zaczyna się już od 30 zł netto.

Bufet przekąsek zimnych_

- Grillowane bakłażany nadziewane hummusem, posypane mięta i granatem (gluten free)

- Tartaletki nadziewane pastą z orzechów włoskich

- Tartaletki nadziewane kozim serem, truflami & winogronami

- Befsztyk tatarski z anchois

- Tartaletki nadziewane foie gras z pianą truflowo - żurawinową

- Rożki z melona, rukoli i sera dor blue, otulonego szynką parmeńską

- Rożki z łososia faszerowane mascarpone i kaparami

- Deska serów i wędlin włoskich i francuskich, w otoczeniu orzechów włoskich, winogron, pomidorków cherry i grzanek truflowych

Dania główne_

- Pieczone piersi z kaczki w sosie z czarnych porzeczek i czerwonych pomarańczy

- Grillowany łosoś w sosie limonkowym

- Faszerowany migdałami mostek cielęcy

- Rolady wołowe

Zupy_

- Rosół z wiejskiej kury z domowym makaronem

- Barszczyk z uszkami

- Krem z korzenia białej pietruszki i zielonych gruszek

- Krem z pieczonych buraków, selerów i wędzonych jabłek, podawany z fetą

- Chłodnik nowalijkowy

- Chłodnik miętowo - melonowy (gluten free)

- Chłodnik miętowo - arbuzowy (gluten free)

Sałaty_

- Grillowany kurczak na rukoli, podawany z granatem, parmezanem i grzankami truflowymi

- Grillowany łosoś na młodym szpinaku, podawany z oliwkami faszerowanymi migdałami, grzankami i dressingiem limonkowo - agrestowym

Dodatki_

- Ziemniaki pieczone w rozmarynie (gluten free)

- Domowe frytki cynamonowe z batatów (gluten free)

- Domowe gnocchi